luni, 28 decembrie 2009

Lumina neuniforma a unei lumanari in care isi afunda ochii...bomboana cu eucalipt...these streets...ciocolata pe care scrie tandrete sau poate sinceritate...nevoia de siguranta...lumanarea se uita in ochii ei...ea se uita in ochii sufletului...loving you...6 dimineata...

El are ochii mari si verzi si uneori simte ca e cineva care ii e sortit, desi nu crede in destin..uneori, in loc sa doarma, desi a doua zi are examen, isi aprinde o tigara si se gandeste la ea. Nu o cunoaste, dar asta nu il impiedica sa-i cunoasca si cea mai mica trasatura. Termina tigara si se intoarce in pat, fara sa stie neaprat daca are chef sa doarma...il enerveaza oamnenii care nu au vise si desi nu e un mare visator crede ca nu ar putea trai fara asta. Desi are o prietena, e mai mult decat convins ca nu se potrivesc...il enerveaza falsitatea ei si dorinta de a iesi in evidenta...uneori o considera proasta si are chef sa o paraseasca.
Prefera fetele care au personalitate in defavoarea celor care ar face orice sa-l cucereasca...ii place sa cucereasca, nu sa fie cucerit, dar recunoaste uneori ca i-ar placea sa fie surprins. Nu da doi bani pe clisee si prefera o fata care are curaj sa ceara o bere, decat una care comanda cel mai scump cocktail.

Portocala, pian, zapada, cafea orgasmica, patinoar, brasov, miros, damien, priveste-ma, ieri, the ugly truth.

Isi iubeste mama si ii place sa o rasfete de cate ori vine acasa, cu cate o ciocolata si o imbratisare. Nu suporta sa-i spuna cineva ce sa faca si prefera sa faca un lucru si apoi sa le spuna celorlati. Are colectie de sosete si detesta cravatele. A observat ca atunci cand isi lasa putina barba atrage fetele mai usor...gateste atat cat e necesar. Uneori are bomboane de ciocolata in buzunarul de la geaca si le da copiilor din metrou.
Desi are 22 de ani, e de parere ca nu a fost niciodata indragostit cu adevarat. Nu-l deranjeaza neaparat deoarece considera ca nu s-a ivit persoana care sa merite. Nu-i place sa se prefaca, de aceea nu e niciodata romantic cu fetele pe care nu le place. Sefa lui nu-l suporta pentru ca este calm si nu se enerveaza...are de gand sa-si dea demisia. Il enerveaza cand pisica vecinei se strecoara la el in casa si se urca in patul lui.
Si din in cand se gandeste la ea...ca la o achimbare in viata lui. Are chef sa asculte muzica cand face dragoste si sa aprinda lumanari, dar l-ar enerva sa o faca cu genul asta de fete. Are chef sa o intalneasca pentru ca stie ca nu va vrea sa se culce cu ea din prima seara si nici ea nu va fi disperata sa ajunga in patul lui. Vrea sa o cunoasca ca sa faca si altfel de lucruri impreuna, care i se par imposibile cu fete ca actuala lui prietena. Are chef sa simta nevoia sa o ia in brate pur si simplu la 5 dimineata.

4 comentarii:

ma ning in fluturi spunea...

:D
"my lady" am eu impresia sau cineva se cam razbuna pe aici? "Nu da doi bani pe clisee si prefera o fata care are curaj sa ceara o bere, decat una care comanda cel mai scump cocktail."
:))

pi.es 1: fura tru enumeratiile :P
pi.es 2: in sfarsit te-ai dat pe esente tari si ai lasat siropul de o parte.
pi.es 3: il vreau :))

Iulix spunea...

mmm...as vrea sa stiu ce te-a inspirat. :d nu spun nimanui :-$

E perfect:X

Ioana spunea...

Foarte tare :-bd Un alt gen de postare. Poate o sa ma gandesc sa scriu si eu ceva de genul asta. Inca o data te felicit pentru postare si iti doresc succes pentru viitoarele astfel de istorioare :*

INeedADream spunea...

Va multumesc si ma bucur ca v-a placut:) >:D<