sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Le-ai spus fluturilor că vrei să îi fotografiezi și cum sunt încântați de toate tâmpeniile pe care le spui ghici ce? Acum nu mai mănâncă, nu mai dorm și se hlizesc non-stop în timp ce vorbesc despre ce poze minunate o să le faci tu.


N-ar fi bine să le spun eu acum că asta nu o să se întâmple și să le risipesc entuziasmul? Nu, normal că nu, ar fi răspunsul oricărei persoane care nu trebuie să îi suporte. Fluturii văd doar frumosul în tot ce îi înconjoară și nu are nimeni dreptul să le arate altceva.


Să zicem că nu vreau să stric entuziasmul nimănui, dar știi ceva? O să le fac eu bagajul într-o zi și o să le spun că îi trimit într-o vacanță  extrem de provocatoare. Te asigur că nu vor avea rețineri. Nu te deranja să le cumperi periuțe de dinți, pijamale sau mai știu eu  ce jucării apărute recent. Sunt destul de pretențioși și prefer să le pun eu tot ce le trebuie în bagaj.


Nu e mare lucru să ai grijă de ei, probabil vor fi momente în care vei simți bucurie și teamă în același timp, în care vei deveni melancolic și nu îți vei da seama că semaforul s-a făcut de 3 ori verde și tu ești în același loc ca și în urmă cu 10 minute, uneori te vei surprinde că faci lucrurile haotic și că nu mai urmezi planul ăla pe care ți-l faci mereu cu o zi înainte, o să simți probabil fericire doar când cineva se apropie de tine sau tristețe când se depărtează. Uneori vei vrea mai mult și e posibil să te trezești într-o ecuație cu prea multe necunoscute pentru a o rezolva singur.


Poți să mă suni dacă nu te descurci, îți mai pot da câte un sfat în zilele mai dificile. În caz de urgență voi veni, n-ai idee cât de fericiți sunt să aibă doi oameni grijă de ei în același timp :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ce fac fluturii acum?