duminică, 15 februarie 2009

Portret

Ii place sa adoarma devreme si nu prea se da in vant dupa lucruri complicate...uneori ii e sila sa si gandeasca...comoditate...de la un timp nu mai are nici idei...daca ar fi fost indragostita s-ar fi explicat..dar nici macar nu e...
Zambet naiv...privire goala...suflet pretentios...maini agitate...ganduri tampite...dor capricios...vise caraghioase...
Sosetele ei colorate o rasfata prea mult, iar papucii pufosi ii iau apararea mereu...cand instructorul o cearta ea ii zambeste tembel si o iarta...daca e suparat rau intoarce capul si il priveste nevinovat in ochi...ii fura in felul asta un zambet in loc de cearta:) ii place sa se rasfete de cate ori are ocazia..
Uraste stafidele tot atat de mult pe cat iubeste ciocolata Milka...adora sa se intida in conversatii lungi cu prietena ei si sa barfeasca un Georgica sau un Stefanica:D
Bea 3 in 1, citeste, asculta muzica...mai vede un film. Sa speram ca va avea loc sa ascunda in noul ei pulovar colorat toate neplacerile.
La prima vedere pare timida si lipsita de curaj..dar in realitate nu e asa...daca ar avea ocazia ar face o nebunie in fiecare zi..i-ar prinde atat de bine:)
Mai sunt7 zile si se face mare...dar ea se simte mai copil ca niciodata:) si o sa se simte la fel si dupa...dar cine e ea?

3 comentarii:

ma ning in fluturi spunea...

un copil tembel si uneori exagerat de aiurit care ma enerveaza pe zi ce trece mai mult ;))) >:D<
pi.es.:copilu asta sa stie ca o sa-l iubesc si asa mare cum va fi peste 7 zile-bineinteles daca ma face o tura pana la sinaia ;)) sau macar pana la "casa" lui stefan :))

ma ning in fluturi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
ma ning in fluturi spunea...

stefanica :D imi cer scuze? parca tu erai aiurita ;))